Peste 12 de experienta   |   0770285687   |   office@samino.ro

Samino

Muzica este relaxare. Liniștea este monotonie…

 

Sistemul audio LOXONE îmbogățește cu mult funcția tradițională pe care a primit-o, până acum, sunetul sau muzica. Importanța sunetului este mai evidentă, mai influentă și mai personală. Practic, folosirea sunetului ține doar de imaginația voastră. Lăsați-o să zburde!

 

AudioServerul LOXONE se ocupă de gestionarea sunetului multiroom. Acesta folosește colecția voastră de muzică sau serviciile muzicale, cum sunt posturile de radio sau cele de pe Internet, de exemplu, Spotify sau TuneIn.

 

Dacă optați pentru Tehnologia Loxone Air, nu trebuie să vă faceți griji pentru calitatea semnalului în zonele mai îndepărtate din casă. Loxone Air folosește tehnologia Mesh, bazată pe multiplicarea zonei de acoperire și a semnalului Wi-Fi, cu ajutorul nodurilor Mesh poziționate discret și eficient în casă.

 

Cel mai important lucru e că și această funcție Audio de relaxare și divertisment este centralizată. Adică, este la îndemâna voastră:

 • prin setările automate programate în Miniserver (bazate pe prezența în casă).
 • prin controlul Întrerupătoarelor LOXONE, Touch Pure și Touch Surface.
 • prin controlul vocal.
 • prin controlul din aplicația smartphone-ului, înlocuind cu succes multele telecomenzi ale tot atâtor dispozitive.

 

Orice formă de control alegeți, sigur va fi cea mai convenabilă. Însă, nu forma de control creează fanteziile voastre în materie de sonorizare. Dacă până acum doar soneria de la intrare și alarma încorporau sunetul, LOXONE încorporează întregul sistem audio din casă, păstrând, totuși, autonomia fiecărui dispozitiv.

 

Sistemul Multiroom creează atmosfere de sonorizare diferite, în zone diferite ale casei, în evenimente diferite, folosind dispozitivele de redare existente sau, la cerere, dispozitivele LOXONE proprii produse de cunoscutul brand Quadral, cel mai mare producător de difuzoare din Germania.

 

Impresia lăsată va fi că sunetul participă la o atmosferă specială, care generează starea de bine a fiecăruia dintre voi, ORICE funcție îi atribuiți:

❖      Soneria nu va mai fi stridentă.

 • Puteți seta o melodie specifică, care să se audă în toată casa, la un volum acceptabil, care va anunța că cineva este la ușă.
 • Între anumite ore, melodia-sonerie poate fi dezactivată în camera copiilor, pentru ca aceștia să se poată odihni sau să-și facă lecțiile netulburați.
 • Dezactivați soneria, când vă hotărâți să petreceți seara uitându-vă la un film bun, și astfel nu veți fi deranjați.

❖      Alarma din casă. O puteți înlocui, tot așa, cu o melodie redată la volum maxim, mai descurajantă decât clasicul sunet de girofar.

❖      Trezitul nu mai e un coșmar. Serile doar lumea voastră…

 • În locul ringtonului de pe telefon sau a soneriei ceasului deșteptător, puteți seta o melodie potrivită cu nevoia de liniște de după o noapte de somn, la un volum discret. Și de ce nu, simultan cu ridicarea jaluzelelor sau retragerea automată a draperiilor. Un scenariu idilic revigorant pentru fiecare dimineață!
 • La fel, dimineața la baie în timpul îngrijirii personale, senzorii de prezență sau un touch pe întrerupătorul TOUCH PURE dedicat muzicii, vor porni playlist-ul preferat, care să vă încarce bateriile cu care veți întâmpina provocările zilei.
 • sau seara, meritați un răsfăț în cadă, la lumina discretă a lumânărilor și cu un pahar de vin. Al 2-lea touch l-ați setat, deja, să pornească muzica potrivită pentru astfel de momente.

❖      Siri, amabila asistentă a casei. Da, exact, Siri este noul membru al casei voastre, asistentul personal preocupat să vă anunțe la timpul potrivit cele mai importante momente din viața de zi cu zi.

 • Un asistent vocal, căruia îi compuneți un text-to-speech, pe care îl va reda atunci când trebuie și cui trebuie.
 • Cum ar fi să nu mai pierdeți timpul strigând să se audă în toată casa “Haideți la masă!” sau să mergeți personal să îi culegeți din camere pe “întârziați”? În schimb, cu o voce foarte plăcută și calmă, Siri să anunțe “Cina este gata.”
 • La fel, timpul de a-și face lecțiile sau timpul de culcare nefiind mereu plăcute, Siri să le anunțe în locul vostru, cu o voce caldă, care dezarmează orice tentativă de împotrivire a celor mici.
 • Siri vă poate însoți și la servici, anunțându-vă că la ora 12.30 aveți o întâlnire cu cineva sau că peste 2 zile trebuie dus copilul la dentist. Se va ocupa de calendarul vostru.

❖      Încorporați muzica în scenariul de divertisment. Orice scenariu de petrecere, bine pus la punct, nu poate exclude ambianța asigurată de muzica potrivită. Însă, să te scuzi mereu pentru a merge la laptop și a schimba playlistul poate fi stresant. Poți avea presetate în aplicația smartphonului mai multe scenarii lumină-sunet sau le poți compune pe loc, sub admirația invitaților tăi, care se vor simți răsfățați.

❖      Puteți porni sau închide muzica de oriunde din casă, de la orice întrerupător TOUCH PURE.

❖      Audioserverul nu necesită întreținere. Este dezvoltat 100% de Loxone, iar hardware-ul și software-ul sunt de înaltă calitate. Audioserverul are 4 ieșiri audio integrate, dar poate fi extins cu până la 10 extensii stereo sau 20 de ieșiri de amplificator prin interfața special dezvoltată Tree Turbo. Cel mai puternic instrument de automatizare din lume!

 


MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati
Suntem aici sa te ajutam
CONTACTEAZĂ-NE
© Copyright 2022 public_html | All Rights Reserved