Peste 12 de experienta   |   0770285687   |   office@samino.ro

Samino

Firma Samino Tehnic SRL are o expunere de top în rândul firmelor din județul Satu Mare. În clasamentul pe 2022, Samino Tehnic ocupă locul 2 în “Top Afaceri Romania” - Microintreprinderi, pe județul Satu Mare, în domeniul “Lucrări de instalații electrice”.

Este o recunoaștere care onorează parcursul nostru din 2012 până acum, sunt dovada serviciilor oferite și a filozofiei orientate spre dorința Clientului.

Portofoliul nostru cuprinde peste 260 de clienți. Am acoperit orice fel de cerere legată de domeniul sistemelor de securitate, atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru sedii de birouri, hale industriale ale companiilor locale și din țară sau instituții publice.

Printre clienții care ne-au solicitat proiecte de anvergură putem numi companiile Unicarm și Electrica Furnizare sau societatea CFR.

Intrarea în domeniul Smart Home s-a făcut în urmă cu 2 ani. Am analizat potențialul imens de dezvoltare pe care îl are această nișă în România și am observat un interes real pentru acest tip de confort de ultimă generație.

Apoi, sistemele de securitate se integrează ușor în sistemul caselor inteligente și devin mult mai diversificate, mai complexe sub umbrela conceptului Smart Home. Iar în privința modului de instalare sau a folosirii aplicațiilor de monitorizare sunt multe asemănări între cele 2 domenii, ceea ce a dus la o înțelegere rapidă a modului de implementare.

În cei 2 ani de zile, am implementat cu succes peste 10 sisteme de Smart Home în Satu Mare, altele câteva aflându-se în stadiu avansat de discuții și analiză.

 

Ce spun furnizorii nostrii
“Multumim Samino Tehnic SRl pentru buna reprezentare a produselor Schrack Technik, mai ales in sfera retelisticii si a tablourilor echipate. Ne dorim astfel de parteneri alaturi de care sa crestem impreuna”Dan Coldea Marketing Director Romania
Dan Coldea - Marketing Director
“Partenerul nostru Samino Tehnic a înregistrat o creștere surprinzător de mare într-o perioadă scurtă de timp. Datorită profesionalismului și muncii sale de încredere, acum Samino Tehnic SRL realizează, în mod regulat, Proiecte-Premium medii, până la Proiecte mari.” - Verdom Automation, distribuitor exclusiv în România a sistemului Loxone.
Verdom Automation

"Samino este un partener care nu doar livreaza cu profesionalism servicii de instalare si mentenanta sisteme de securitate, dar in acelasi timp este un partener proactiv care "imbratiseaza" solutii inovatoare in domeniul securitatii." - Echipa BNT
Echipa BNT
MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati
Suntem aici sa te ajutam
CONTACTEAZĂ-NE
© Copyright 2022 public_html | All Rights Reserved